Ungdoms akademiet

IKAST HÅNDBOLD COLLEGE MED PERSONLIG UDVIKLING I FOKUS

Det er vores vision, at den enkelte spiller kommer nærmere håndbolddrømmen, samtidig med at de uddanner sig. Fokuseringen på den individuelle træning adskiller collegetræningen på håndboldlinjen fra den, du højst sandsynligt er vant til fra klubtræningen.
Gennem individuelle samtaler og analyser af dit spil laver vi i fællesskab en målsætning/udviklingsplan for, hvilken træning, der udvikler dit spillemæssige niveau optimalt. Du er på den måde ikke blot én blandt mange, men vi sætter 100% fokus på din håndboldudvikling.

Anerkendte trænere står bag det sportslige setup omkring Ikast Håndbold College.

Ikast Håndbold og Sportstar College er et helt unikt trænings og udviklingsmiljø med dygtige og engageret trænere.

Trænerne på drengehåndboldlinjen har “Star-Quality” idet der er tale om særdeles anerkendte ungdomstrænere med mange års erfaring i at arbejde med trænings- og udviklingsmiljøer.

Mads Bang
Mads har mange års erfaring inden for trænerfaget både som senior og ungdomstræner på et rigtigt højt niveau.
Han har både stået i spidsen for Skovbakkens 2. divisions herre hold, været assistent på Skovbakkens 1. divisions hold samt været træner for deres U16 og U18 1. divisions hold.
Derudover har Mads været JHF kreds 5 kredstræner, leder af drengehåndboldlinjen på Hellebjerg og været med omkring Aarhus Håndbolds U18. Ved siden af jobbet på college er Mads både U17 drenge træner og ansvarlig i Ikast Håndbold samt efterskolelære på Hammerum efterskole.

Andreas Justesen
Andreas er vores sidst tilkommende træner og er som hjemvendt lokal mand endnu et stærkt kort til vores træner setup.
Med flere års erfaring som proffesionel senior træner i Norge og tidligere ungdomstræner i Ikast har Andreas både det lokale kendskab til de lokale drenge, samt erfaring med spillere udefra.
Andreas er sideløbende med trænerjobbet på college også ansat som lærer og træner på ISI Efterskole, hvilket giver elever fra ISI et genkendeligt ansigt når de flytter fra efterskolen og over til de nye rammer på College.

Kim Andersen
Sidst men ikke mindst, er Kim Andersen manden som sikre kvalitet, opmærksomhed og udvikling for vores målvogter. Kim har en flot professionel karrierer bag sig, med masser af liga kampe på CV’et.

Har du spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte Mads Bang